Estudiantes 1a edición

Luna Carvajal

Por 15 octubre, 20093 Comments

Hola a tots!

Em dic Luna i soc de Zumaia, un poble de la costa del País Basc. Però ara farà un any i mig que visc a Piera.

Veig que els que us heu presentat fins ara teniu molta experiència laboral, quina enveja! jo no en tinc gaire! M’agradaria dedicar-me més intensament al mon web. Vull aprofitar aquesta oportunitat al màxim.

lunaTot va començar a Urnieta, una localitat del País Basc, acabava de llicenciar-me en Belles Arts i amb la ansietat de continuar formant-me en qualsevol cosa més tècnica que el que havia apres fins ara, em vaig inscriure en un curs de programació i disseny web. Abans de acabar el curs ja havia trobat feina en la Impremta Itxaropena de maquetadora editorial, i vaig deixar de banda la creació de pàgines web.

Fins que vaig arribar a Catalunya on vaig reprendre la meva formació fent un altre curs a Barcelona encare mes complet, sobre programació i disseny web, aquí em vaig fer una millor idea de el que comporta fer una web. I sobretot em vaig adonar que m’agradava, però també que si em volia dedicar professionalment, em quedava molt per aprendre.

Vaig tenir la sort de fer les pràctiques en el departament web de la Editorial Vicens Vives, on continuava assimilant tot els continguts apresos.

Des de llavors he fet algunes webs, i me n’adono de les limitacions que tinc. Per això desitjo fer aquest Màster.

Be, doncs això, que tinc moltes ganes de conèixer-vos a tots!

Disculpeu les que encare no parleu català perquè heu arribat fa poc com la Bárbara, o encare no heu arribat com la Cíntia, i espero que no tingueu masses problemes per entendrem.

Fins aviat!

3 Comments

 • Deia Vazquez dice:

  Hola Luna!
  Me encantaria comprender lo que escribistes! hehe
  Ya me apuntare pronto a clases de catalan y hasta enero a ver como me sale 🙂

 • Seguro que te sale bien, Deia: el catalán se parece mucho más al portugués que al euskara y mira a Luna 🙂

  Es broma: supongo que Luna ha tirado más del castellano que del euskara para aprender catalán, pero en todo caso, y como en tantas otras cosas, lo más importante es ponerle interés.

  Saludos, i una benvinguda per na Luna.
  Isidro

 • Luna,

  Probablement tens menys experiencia que algun dels teus companys però el teu perfil ens va semblar especialment interessant perquè has complementat la teva llicenciatura de belles arts formant-te en llenguatges de programació i això és un punt a favor en un màster que es proposa contribuir a la creació d’una nova generació de professionals hibrids especialitzats en el mitjà web.

Deja un comentario