Estudiantes 2a edición

Cristian Sánchez

Por 26 julio, 20102 Comments

cristian_sense_fons

Em diuen Cristian Sánchez. Sóc llicenciat en Comunicació Audiovisual per la UAB. Malgrat que la meua carrera no fora específica de comunicació per internet i a penes uns pocs professors ens hagen parlat sobre les noves formes de comunicació, he procurat estar connectat i al corrent del que ocorria al món de la comunicació.

El meu interès per la nova comunicació m’ha portat durant els darrers quatre anys a implicar-me a iniciatives com la fundació d’un mitjà digital de la Facultat de Comunicació, la Rebotiga Informativa; la participació als òrgans de govern de la Facultat de Comunicació o la realització de les pràctiques de carrera a Citilab (Fundació pel Foment de la SI de Cornellà).

Actualment treballe en una agencia de comunicació, Amperson Consulting, on faig les tasques de community manager i consultor en marketing online. També participe com a consultor en l’agència publicitària Apunt dedicada a la gestió de la comunicació de diferents associacions de Barcelona.

Del Master en Web de la UAB espere poder entrar en contacte amb els professors i professionals que vindran a aportar-nos la seua experiència, que es preveu molt enriquidora, i poder conèixer-vos a vosaltres (companys) per que puguem estar connectats al voltant del sempre inhòspit món d’Internet.

2 Comments

  • Benvingut Cristian!

    Farem tot el possible perquè aquest món d’Internet sigui brillant i motivador. Gràcies per trencar el gel. Per anar obrint boca us puc avançar que gràcies al camí obert per la primera promoció afrontem l’edició d’enguany amb l’ambició d’aprendre plegats i respondre a les expectatives actuals del sector.

  • Benvingut Cristian!

    Farem tot el possible perquè aquest món d’Internet sigui brillant i motivador. Gràcies per trencar el gel. Per anar obrint boca us puc avançar que gràcies al camí obert per la primera promoció afrontem l’edició d’enguany amb l’ambició d’aprendre plegats i respondre a les expectatives actuals del sector.

Deja un comentario