Elvira Garcia

Hola a tots i totes!

Tot a punt per començar? La veritat és que en tinc moltes ganes, i més avui que hem sabut qui farà la ponència inaugural… 🙂

elviragarciaSóc nascuda al Maresme, concretament a Canet de Mar, un poble preciós i tranquil de la costa daurada. Sóc llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Barcelona, tot i que vaig cursar el primer cicle (o llavors Graduat Superior en Comunicació i Relacions Públiques) a l’Escola Superior de Relacions Públiques de Girona (UdGi), i el segon cicle, ara sí, llicenciatura, a l’Escola Superior de Relacions Públiques de Barcelona (UB). Malgrat haver cursat la llicenciatura a ambdós escoles de mateixa arrel, la línia d’estudis de cadascuna d’elles em va donar una formació molt diferenciada en comunicació: a Girona vaig aprendre la vessant més periodística i a Barcelona més de caire empresarial; Girona em va permetre tastar d’aprop diaris (Diari de Girona, El Punt) i Barcelona les grans agències de comunicació del moment, com Bassat Ogilvy Consejeros de Comunicación, Hill & Knowlton o J. Walter Thompson, entre d’altres.

Un cop acabada la llicenciatura, vaig cursar els estudis de Doctorat en Comunicació Social a la Universitat Pompeu Fabra motivada per seguir aprenent sobre comunicació des de la investigació i a l’hora poder obrir-me al canal docent. Amb tot, l’excessiu ritme de feina i un contingut no molt pròxim a la realitat de l’exercici professional no m’han permès, per ara, acabar aquests estudis de 3r cicle.

D’ençà que vaig començar amb la llicenciatura en Publicitat, el meu interès sempre ha anat encaminat vers la comunicació i les relacions públiques. La meva experiència professional va començar, fent pràctiques primer i en plantilla després, a agències de comunicació multinacionals. Després vaig passar a client, treballant dins del departament de comunicació d’organitzacions del sector retail (Superlínea i Comertia), i des d’octubre de 2007 fins a finals de 2009, vaig estar treballant novament a una agència de comunicació, a Strategycomm, com a directora de comptes.

Des de l’1 de març, la meva trajectòria professional i la sort de comptar amb clients vius m’han portat a muntar la meva pròpia agència de comunicació, Agència Setting (encara no tinc web!), que combino també amb la tasca docent de consultora d’una assignatura -des d’octubre de 2007- de segon cicle de la Llicenciatura en Publicitat i Relacions Públiques a la UOC.

Bé, i un cop aquí, com diria Joaquín Sabina “Nos sobran los motivos”. Així que després de mirar l’oferta formativa i docent existent en comunicació digital i assedegada de formació en aquest àmbit, vaig decidir formalitzar la inscripció a aquest Màster, que considero té un programa molt arrodonit, complert i sobretot d’actualitat, amb la voluntat única i primordial d’estar al dia sobre noves eines, tecnologia i metodologia en comunicació que em permetin solidificar les bases que m’ajudaran a poder seguir exercint per molts anys més la meva professió.

Per no extendre’m més, dir-vos que tinc moltes ganes de conèixer-vos, que espero que aprenem molt i que, mentre no arriba el dia, em podeu trobar a Linkedin i a Twitter: @elvira_rp.

Comença el compte enrere… fins ben aviat!

Elvira

¡Deja el primer comentario, no seas tímido!

Únete a la discusión

Puedes utilizar los siguientes HTML tags y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>