Estudiantes 2a edición

Ricard López

Por 14 septiembre, 2010No Comments

Hola a tothom!

Em dic Ricard López. Sóc llicenciat en Periodisme i en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, i des de fa tretze anys treballo com a redactor al diari SPORT, els últims sis d’ells en la seva edició digital.

Passar de treballar de l’edició de paper a la web del diari va significar per mi un gran canvi professional. Em va obrir les portes d’un món que m’apassiona: la comunicació a internet i les seves eines i tecnologies. Durant tot aquest temps he intentat estar sempre al dia i en aprenentatge continu, cosa que considero fonamental per a tots els que treballem en aquest mitjà. Fa un any vaig acabar el postgrau de Periodisme Digital de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), amb el qual vaig disfrutar molt, vaig redescobrir el gust per l’estudi i em va resultar de gran utilitat per la meva feina. A banda d’això, també he realitzat diversos cursos de disseny i programació web, d’edició d’imatge i vídeo digital, de videoreporterisme, web 2.0, etc.

I és aquest afany de seguir aprenent, d’aplicar aquests coneixements a la meva tasca diària, i també la idea de poder desenvolupar projectes propis en el futur el que m’ha portat ara a matricular-me en el Màster en Web de la UAB. Amb ell podré ampliar la meva mirada, centrada actualment en el periodisme digital, i formar-me a fons en el màrqueting i el negoci web.

Em fa molta il.lusió iniciar aquesta nova experiència amb tots vosaltres. Ja tinc moltíssimes ganes de conéixer-vos a tots i de que comencin les classes. Ja queda menys!.

Salut i una abraçada!. Ens veiem aviat!.

Deja un comentario