Estudiantes 2a edición

Albert Riera

Por 21 septiembre, 2010No Comments

albert riera

Hola, em dic Albert, tinc 29 anys i sóc de Cassà de la Selva, un petit poble prop de Girona. Estic llicenciat en Comunicació Audiovisual per la UAB i en Publicitat i Relacions Públiques per la UdG. Sóc un apassionat del cinema i del món del vídeo en general, i segueixo/practico gairebé qualsevol tipus d’esport.

Pel que fa a la meva trajectòria professional, vaig començar treballant al departament de màrqueting d’una empresa de distribució, desenvolupant tasques de disseny gràfic i comunicació externa. Posteriorment, em vaig anar especialitzant en el disseny gràfic i multimèdia, passant a treballar com a freelance. Això em va portar a introduir-me en el món del disseny web, i va ser aquí on vaig sentir que volia encaminar el meu futur.

En els últims anys he desenvolupat i/o col·laborat en diferents projectes de webs corporatius, partint sempre del disseny web, i entrant en aspectes de programació, posicionament i, més recentment, E-màrqueting.

Veig aquest màster com un punt d’unió entre la meva formació universitària en el camp de la comunicació i la publicitat, i la meva experiència laboral com a dissenyador. Espero aprendre’n molt, i que m’ajudi a adquirir les eines necessàries per ser capaç de desenvolupar i coordinar els meus propis projectes a Internet.

Ja falta poquet per començar, salutacions a tots i fins ben aviat!

Deja un comentario