Estudiantes 2a edición

Arnau Sallent

Por 8 octubre, 2010One Comment
l10006332

arnau in barba mode

Sóc de Sabadell i visc des de fa molts anys a Mira-sol.

50 anys (gluppss!)

En fa més de 20 que no escric res semblant a un CV. L’últim que vaig presentar, per correu convencional esclar, em va servir per entrar al COOB’92 (Comitè Organitzador dels JO de Barcelona’92) el febrer de 1989. Vaig començar com a auditor intern per acabar al Centre Principal de Premsa durante els Jocs.

Abans havia treballat a altres empreses, basicament a l’área financiera i de controller, feines que vaig anar compaginant amb el final dels meus estudis (MBA per ESADE)

A finals de 1992, amb un company de feina varem posar en marxa un projecte al que havíem estat donant voltes: una micro agència de publicitat. Tot i que aquest projecte no va acabar de reeixir, sí que va ser l’embrió del que avui és la nostra empresa (si hi voleu donar un cop d’ull: www.propaganda.cat)

Propaganda és una empresa basada en tecnologia d’impressió digital amb molta experiència en comunicació al punt de venda. Amb un model de negoci sensiblement diferent a la nostra competència, el nostre focus no és industrial sino de creació de valor: tenim una agència de comunicació pròpia que ens permet oferir als nostres cients campanyes «claus en mà».

Fill, nét i besnét de mestres impressors sembla que no hagi estat simple casualitat el fet que finalment hagi acabat en el món de la impressió digital, tot i que la meva experiència anterior no hi tingués res a veure.

Recentment hem iniciat una nova línia de negoci basada en un model print-on-demand, el nostre primer partner en aquest negoci és el diari La Vanguardia (i la resta de mitjans del Grupo Godó) per a l’explotació de la seva hemeroteca digital i altres continguts. Ara mateix estem a la darrera fase de desenvolupament de la plataforma web de comerç electrònic. Encara que actualment tenim una pàgina estàtica provisional (www.lavanguardia.es/hemeroteca) , els resultats estan sent molt positius.

Aprofondir en aquesta línia de negoci, aprendre les tècniques de l’e-marketing i descobrir les possibilitats i mecanismes de les xarxes socials és la meva principal motivació a l’hora d’apuntar-me a aquest master.

A banda de la «història» professional tinc, afortunadament, molta més «història» personal. Per exemple: m’encanta anar per les platges a la recerca de fustes, pedres i altres despulles marines amb les que faig collages i instal.lacions pel meu propi gaudi, si us fixeu amb la foto, al meu darrera hi ha algunes pistes del que vull dir. Per cert, la meva barba (la de la foto i els primers dies de master), era una instal.lació efímera…

Quid pro quo, companys!

One Comment

  • daniel blabia dice:

    El meu despatx és un petit museu de la seva afició a recollir restes per les recòndides platjes de Menorca.

    Si en voleu una, només teniu que demanar-li,

    puravida!

Deja un comentario