Estudiantes 7a edición

Sempre endavant!

Por 21 octubre, 2016No Comments

foto carme

Em dic Carme, sóc de Barcelona i vaig estudiar ADE. He treballat durant més de 15 anys com a Product Manager National Geographic i he tingut la sort de poder aprendre de grans professionals i millors persones.

Apassionada pel món del Marketing em vull endinsar en l´era digital per explorar les diferents vies de comunicació i estratègies online. Tinc moltes esperances posades en aquest nou curs!

Quan desconnecto de la feina m´agrada fruir de la natura. Sóc feliç gaudint dels petits moments: una cerveseta en una terrassa, passejar per la platja amb la meva gossa, sortir a sopar amb la meva família o fer una barbacoa amb el amics.

Ja ens anirem coneixent!

Linkedin Carme

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario