Sempre endavant!

foto carme

Em dic Carme, sóc de Barcelona i vaig estudiar ADE. He treballat durant més de 15 anys com a Product Manager National Geographic i he tingut la sort de poder aprendre de grans professionals i millors persones.

Apassionada pel món del Marketing em vull endinsar en l´era digital per explorar les diferents vies de comunicació i estratègies online. Tinc moltes esperances posades en aquest nou curs!

Quan desconnecto de la feina m´agrada fruir de la natura. Sóc feliç gaudint dels petits moments: una cerveseta en una terrassa, passejar per la platja amb la meva gossa, sortir a sopar amb la meva família o fer una barbacoa amb el amics.

Ja ens anirem coneixent!

Linkedin Carme

 

 

 

 

 

 

 

 

¡Deja el primer comentario, no seas tímido!

Únete a la discusión

Puedes utilizar los siguientes HTML tags y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>